Nieuwe Vormgeving TV Oranje Shop

De TV Oranje Shop, hét adres voor Nederlandstalige muziek, is in een ander jasje gestoken! Dankzij een aantal nieuwe functies kun je nu nog makkelijker bladeren door het ruime aanbod aan muziek van Nederlandse artiesten. Het keuzemenu omvat de categorieën Après-Ski, Volksmuziek, Nederpop, Verzamel, Streektaal, Nederlandstalig, Cabaret en Karaoke, op CD, DVD, Blu-ray en vinyl. Regelmatig zijn er speciale aanbiedingen en er is een wekelijks overzicht van de nieuwste releases. Klik hier om een kijkje te nemen

Volg de TV Oranje Shop ook op Facebook via facebook.com/tvoranjeshop om op de hoogte te blijven van nieuwe releases en aanbiedingen.

Houd je tevens van Duitstalige muziek? Ook onze zusterzender SchlagerTV heeft nu een fraaie en uitgebreide webshop! Lees meer...