Word supporter van TV Oranje

Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan maak je tevens kans op gratis entreebewijzen voor concerten en evenementen en ontvang je een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal. Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Maak gebruik van de gratis entreebewijzen

TV Oranje Supporters kunnen gebruik maken van gratis entreebewijzen en kortingen voor de onderstaande concerten en evenementen. Iedere supporter heeft recht op 1 gratis entreebewijs of korting per evenement, zolang de voorraad strekt. De entreebewijzen en kortingsacties zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik.

Nieuwe supporters drie maanden gratis lid

Let op: het is op dit moment extra voordelig om TV Oranje Supporter te worden. Want als je je nu aanmeldt en betaalt, ben je lid tot januari 2020. Voor hetzelfde geld ben je dus bijna drie maanden langer lid en kun je gebruik maken van alle voordelen!  

De 'Nacht van Holland' in Zwolle

Op vrijdag 23 november vindt een nieuwe editie van de 'Nacht van Holland' plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Tijdens dit evenement, dat elk jaar een enorm succes is, staat gezelligheid centraal. Alles draait om dansen, springen, zingen en drinken. Ook deze keer komt een aantal echte topartiesten naar Zwolle: Tino Martin, Jannes, John de Bever, Snollebollekes, Henk Dissel, Stef Ekkel, John West, Jeffrey Heesen, Alex en Coenio. Het evenement duurt van 19.00 tot 02.00 uur. Tickets kosten €29,50 (excl. fee). Kijk voor meer informatie op de website van de 'Nacht van Holland' en bestel nu je kaarten!

Voor TV Oranje Supporters zijn vrijkaarten beschikbaar voor de 'Nacht van Holland' in Zwolle. Je kunt je hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl, onder vermelding van het supportersnummer.

Ammerse Piratenfeest 2018

Na een geheel uitverkochte editie in 2017 heeft het befaamde Ammerse Piratenfeest ook voor dit jaar weer een prachtig programma weten samen te stellen. Op zaterdag 13 oktober zal  Sporthal De Ooievaar in Groot-Ammers (Zuid-Holland) op zijn kop worden gezet door André Hazes, John West, Marco de Hollander, Ancora, Alex Wielders en de Millstreetband. Ook op vrijdag 12 oktober is het al feest, dan met Snollebollekes, Beatcrooks, DJ Rob & MC Joe en DJ van Dam. Tickets voor de vrijdag kosten €13,53, voor de zaterdag €18,73 en een passe-partout kost €26,50. Meer info vind je op deammersepiraten.nl.

Voor TV Oranje Supporters zijn vrijkaarten beschikbaar voor de zaterdag van het Ammerse Piratenfeest 2018. Je kunt je hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl, onder vermelding van het supportersnummer.